Jag strävar efter att ha en psykoterapimottagning med högt ställda mål kring kvalitet och tillgänglighet. Nedan har jag listat sådant som jag själv ser som anledningar att välja just min mottagning:

Legitimation - jag är legitimerad, vilket innebär att jag genomgått en gedigen utbildning och godkänts av Socialstyrelsen. Detta är en trygghet för den som vänder sig till mig.

Inriktning - jag är legitimerad psykoterapeut med familjeinriktning, vilket innebär en bredd när det gäller olika behandlingsmodeller. Jag har också utbildning i andra psykoterapeutiska behandlingsformer.

Centralt belägna lokaler - samtalsrummet finns på Obbolavägen 28, i samma hus som Expo. Det är gratis att parkera. 

Erfarenhet - jag har många års erfarenhet av att arbeta med psykoterapi i olika former.

Don efter person - jag strävar alltid efter att planera en behandling som passar varje individ. Vi är alla unika och har unika behov.

Vill du ha någon med dig till samtalen? - hos Psykoterapirummet finns det en stor frihet kring att bjuda med viktiga anhöriga. Jag vet att detta kan bidra till att behandlingen blir effektiv, samtidigt som det innebär en stor trygghet.

Tillgänglighet - jag strävar efter att alla som söker sig hit ska få en första tid inom några dagar. Psykoterapirummet har alltså inga väntetider, det är meningen att man snabbt ska kunna vända sig till mig om behovet uppstått.

Kvällstider - kontorstid passar inte alla. Hos mig finns möjligheten att boka in sessioner även efter kl 17.00.

Har du några frågor eller vill du boka tid? Tveka inte att höra av dig!